top of page

Συνεργασία με το My Fashion Fruit για ένα σεμινάριο συνειδητού κεντήματος

Την Άνοιξη του 2023, το A Shiny Day και το My Fashion Fruit ένωσαν τις ενέργειές τους και δημιούργησαν ένα υπέροχο σεμινάριο Συνειδητού Κεντήματος.


Μια ηλιόλουστη Κυριακή, βρεθήκαμε στο My Happy Place για να περάσουμε μια δημιουργική και χαλαρωτική ημέρα μαζί. Ασκήσεις για σωματική χαλάρωση και τόνωση, διαλογισμός και κέντημα. Και ανάμεσα σε αυτές τις δραστηριότητες, οι υπέροχες χρωματιστές γεύσεις του The Vegan Fairies.




Τι είχε το πρόγραμμα;


1) Ασκήσεις γνωριμίας και εμπιστοσύνης ώστε να συγχρονιστούμε και να νιώσουμε ασφάλεια.

2) Ενεργοποίηση του σώματος για να ζεσταθούν οι αρθρώσεις μας και να χαλαρώσει το νευρικό μας σύστημα με την Ειρήνη Γολικίδου.

3) Διαλογισμός καθοδηγούμενος από την Αμαριλλίδα του My Fashion Fruit.

4) Συνειδητό κέντημα με την Αλεξάνδρα Διονά.


Τη θρέψη μας για εκείνη την ημέρα, ανέλαβε για άλλη μια φορά με επιτυχία η ομάδα του The Vegan Fairies. Πέννυ, σε ευχαριστούμε!


Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν αυτήν τη μαγική εμπειρία. Όλα τα άτομα που ήμασταν εκεί, συγχρονιστήκαμε και χαλαρώσαμε παρέα, ενώ δε φοβηθήκαμε να μοιραστούμε τα συναισθήματά μας και να τα μετατρέψουμε σε καλλιτεχνική έκφραση.




Ευχαριστούμε όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν σε αυτό το σεμινάριο και που μοιράστηκαν μαζί μας αυτό το Κυριακάτικο πρωινό. Ήταν όλα υπέροχα.



bottom of page