top of page

AlexandraDionaAshinyDay-(2-of-11).jpg
Καλωσόρισες στο A Shiny Day! Εδώ που η δημιουργικότητα, ο οικολογικός τρόπος ζωής και η τέχνη του να φροντίζουμε τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας γίνονται πραγματικότητα με τον πιο εύκολο και χαρούμενο τρόπο.

Η διαδρομή μας 


Το A Shiny Day ξεκίνησε το 2013 ως ένα ερασιτεχνικό blog στο οποίο η Αλεξάνδρα Διονά, η δημιουργός του, μοιραζόταν με τους πολύ κοντινούς της ανθρώπους όλα αυτά που έφτιαχνε στην καθημερινότητά της. Από χειροτεχνίες και μικρές κατασκευές, μέχρι χυμούς και νόστιμα μπισκοτάκια.

Το 2018, το A Shiny Day μεταμορφώθηκε σε όσα είναι σήμερα. Το A Shiny Day είναι μια πλατφόρμα, ένα ασφαλές μέρος στο οποίο μπορούν να συναντιούνται τα μέλη της φωτεινής του κοινότητας και να μοιράζονται τα κοινά τους ενδιαφέροντα κι ευαισθησίες. Την αγάπη για δημιουργικότητα και τις χειροτεχνίες, τον οικολογικό και συνειδητό τρόπο ζωής, την αυτοφροντίδα και την έμπρακτη έκφραση της αγάπης μας για τη ζωή.

Το A Shiny Day δεν είναι απλώς ένα website ή μια επιχείρηση. Είναι η γιορτή της δημιουργικότητας, της αυτοφροντίδας και της αγάπης για τον εαυτό μας, τα άλλα ζώα και τον πλανήτη. Είναι όλα αυτά που μας κάνουν να ζούμε μια δημιουργική ζωή, να απολαμβάνουμε την καθημερινότητά μας, να είμαστε συνδεδεμένοι με το περιβάλλον, να βρίσκουμε έμπνευση & να αγαπάμε τη ζωή.

Σχετικά με τη δημιουργό του A Shiny Day


Η Αλεξάνδρα Διονά, είναι μια αυτοδίδακτη καλλιτέχνιδα που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα με τον σύντροφό της, τις 4 γάτες τους και τη σκυλίτσα τους, την Τόφου. 
Στα παιδικά της χρόνια ήταν πάντα δημιουργική, καθώς η μητέρα της και η γιαγιά της την ενθάρρυναν πάντα να φτιάχνει κάτι με τα χέρια της. Με την μητέρα της ζωγράφιζαν, έφτιαχναν πράγματα με πηλό ή έβγαζαν φωτογραφίες. Ενώ η γιαγιά της που κεντούσε, έπλεκε και μαγείρευε τα πιο νόστιμα κεκάκια, την έμαθε να τα κάνει κι εκείνη όλα αυτά. Στα 7 της μόλις, έμαθε να κεντάει. 

Έτσι, απέκτησε μεγάλη αγάπη για τις χειροτεχνίες και το DIY, κι αυτή η αγάπη μετατράπηκε σε πάθος. Η ενασχόλησή της με οτιδήποτε μπορεί να φτιάξει με τα χέρια της, δεν ενισχύει μόνο την καλλιτεχνική της έκφραση, αλλά τη βοηθάει να χαλαρώνει και να συγκεντρώνεται. Ακριβώς αυτό θέλει να μοιραστεί με τους γύρω της.

Τι προσφέρουμε


Μέσα από τα εργαστήρια χειροτεχνίας του A Shiny Day, μπορείς να μάθεις κέντημα, πλέξιμο, αργαλειό, punch needle και άλλες τεχνικές, είτε στο χρωματιστό μας εργαστήριο στο κέντρο της Αθήνας είτε online, στο ασφαλές μέρος που δημιουργεί η Αλεξάνδρα για όποιο άτομο θέλει να μάθει κάτι νέο και να δημιουργήσει. Αφήνουμε πίσω μας τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και μπαίνουμε στην πιο χαλαρωτική χρωματιστή σφαίρα ασφάλειας του A Shiny Day για να εξερευνήσουμε τη δημιουργικότητά μας, να έρθουμε σε επαφή με το εσωτερικό παιδί και να χαλαρώσουμε.

 

Από το 2019 δημιουργούμε τα πιο χαρούμενα κουτιά χειροτεχνίας. DIY kits που έχουν μέσα όλα τα υλικά για φτιάξεις κάτι στο σπίτι και να ξεκλειδώσεις τη δημιουργικότητά σου. Από τα αγαπημένα kits κεντήματος του A Shiny Day στα Punch Needle kits, όλα τα κουτιά χειροτεχνίας του A Shiny Day είναι eco-friendly, low waste και συμπεριλαμβάνουν οδηγίες σε μορφή video tutorials για ακόμα καλύτερη κατανόηση της διαδικασίας.

It’s crafty party time!


Δημιουργικά εργαστήρια για ομάδες, εταιρίες ή ιδιωτικά πάρτι χειροτεχνίας γίνονται στο εργαστήριο του A Shiny Day ή όπου θέλετε εσείς. Επικοινωνήστε στο info@ashinyday.com.

Το όραμά μας 


You may say I’m a dreamer, but I’m actually a do-er. 


Το όραμα του A Shiny Day είναι να διαδοθεί ακόμα περισσότερο η αγάπη για την δημιουργικότητα και τον eco-friendly τρόπο ζωής. Η ενασχόληση με τις αργές χειροτεχνίες να είναι μέρος της καθημερινότητάς μας και κομμάτι της αυτοφροντίδας μας και ο οικολογικός τρόπος ζωής να είναι αυτονόητος. 


Όλες μας οι πράξεις κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση, προς αυτό το όνειρο, με ανοιχτή καρδιά και ζωογόνο αισιοδοξία.


Μπες στην πιο χρωματιστή κοινότητα!


Πιστεύουμε πως η ευτυχία φτιάχνεται με τα χέρια μας και με το να φροντίζουμε τον εαυτό μας και το περιβάλλον γύρω μας, μπορούμε πραγματικά να λάμψουμε!


Έλα μαζί μας σε αυτό το χρωματιστό ταξίδι για μια ζωή γεμάτη χειροτεχνίες και δημιουργικότητα και αγάπη για το περιβάλλον.


Καλωσόρισες στο A Shiny Day! 
 

bottom of page