top of page

Πως να βάλεις ό,τι κουμπιά θέλεις σε όποιο ρούχο θέλεις (video tutorial)

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως μπορείς να βάλεις ό,τι κουμπιά θέλεις σε όποιο ρούχο θέλεις;

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ μαζί σας με πολύ χρωματιστή και ολόφωτη διάθεση, μια πανεύκολη ιδέα που μου ‘χει αλλάξει τη ζωή.


Κλασική υπερβολική Αλεξάνδρα, αλλά θα καταλάβετε. Long story short (να το και το lower) υπάρχουν κάτι ειδικά εξαρτήματα που μας βοηθάνε να φτιάξουμε τα δικά μας υφασμάτινα κουμπιά.

Και γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό; Μα γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να μεταποιούμε όποιο ρούχο πιστεύουμε πως έχει τα λάθος κουμπια και να του δίνουμε λίγο απ’το χαρακτήρα μας!


ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ : 



Ανακάλυψα αυτό το κόλπο πριν από αρκετό καιρό και να σας πω γιατί μου έχει φανεί τόσο χρήσιμο; Γιατί ψωνίζω από βιντατζάδικα. Κι όλ@ ξέρουμε πως πολλές φορές, τα κουμπιά στα ρούχα από δεύτερο χέρι είναι τελείως λάθος.


Η δοκιμή πέτυχε κι από τότε αλλάζω όποιο κουμπί δε μου αρέσει, φτιάχνοντας τα δικά μου με ό,τι ύφασμα πιστεύω πως αναδεικνύει καλύτερα το ρούχο. Σε αυτό το άρθρο, θα δείτε πώς άλλαξα τα κουμπιά μίας πανέμορφης λιλά ζακέτας. Την αγόρασα από ένα ελληνικό brand που γνωρίζω από πρώτο χέρι κι εμπιστεύομαι, τα Badila. Όμως τα κουμπιά της δε με ικανοποιούσαν ιδιαιτέρως κι αμέσως σκέφτηκα ότι μπορώ να τα αντικαταστήσω κι έτσι να κάνω αυτήν τη ζακέτα ακόμα πιο όμορφη και σύγχρονη!





Λιλά ζακέτα : Upgrade me, please!

Υλικά

Οδηγίες

Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε πόσο εύκολα μπορούμε να φτιάξουμε το κάθε κουμπί :



Δοκιμάστε το κι εσείς και...keep shining bright!

bottom of page